oldal nyomtatása

Hírek

13.02.14

Hazai Termék Védjegyet kaptak a Bramac betoncserepek

Az élelmiszerekkel kapcsolatban már mindannyian tudjuk, ha a Hazai Termék Védjegy matricát látjuk, biztosak lehetünk benne, hogy minden szempontból jól választunk. Ha tartós fogyasztási cikkekről van szó, talán még fontosabb a tudatosság, hiszen évekig, sőt évtizedekig is bizonyítani kell a terméknek.

A Bramac által gyártott tetőcserepek is kiérdemelték a Hazai Termék Védjegyet, mely igazolja, hogy a termék legnagyobb részben hazai alapanyagokból, Magyarországon és hazai munkaerővel készült, és a folyamatosan ellenőrzött gyártási folyamatok garantálják a termék kiváló minőségét is.

A védjegyes termékek megfelelőségéért tehát mostantól nemcsak a gyártó, hanem egy objektív tanúsító szervezet is felelősséget vállal. Megnyugtató tény a vásárlók számára az is, hogy a Hazai Termék Védjegyet használó gyártókat rendszeresen ellenőrzik.

Az idén 30 éves Bramac Kft. működése során minden jogszabályt betart, az adókat és a közterheket maradéktalanul befizeti, Partnereiért, Munkavállalóiért és társadalmunkért felelős, tehát MAGYAR VÁLLALAT.

 

 

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!