oldal nyomtatása

Bramac+Icopal = BMI Group

Ismert minőség új felállásban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Bramac Kft. Az Icopal Kft.-vel közösen egy cégcsoport részeként, kibővült szolgáltatási és szaktudási háttérrel még komplexebb  megoldásokat kínál.

A Bramac Kft. a Braas Monier és az Icopal összeolvadásából létrejött BMI Group tagjaként, Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó vállalatának részévé vált. Ezzel a magas színvonalú tetőmegoldásokat már nemcsak magas és alacsony hajlásszögű tetők kivitelezéséhez kínálja, hanem a lapostetők és az alépítményi szigetelések kivitelezéséhez is.

A Bramac Kft. hazai gyártású tetőtermékeivel már több mint négy évtizede van jelen a magyar piacon, az Icopal Kft. pedig a 1993-as magyarországi belépése óta 30 országban, 36 gyártóüzemmel, 95 kereskedelmi képviselettel együttműködve forgalmazza termékeit.

A fúzióval létrejött BMI Groupot méretéből, gyártói kapacitásából, termék- és szolgáltatás-innovációjából adódóan kétség kívül Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó vállalataként tartják számon.

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!