oldal nyomtatása

Szél- és viharálló tető

A BMI Bramac tetők szél és viharállóak

A bizonyíték? A termékeinken végzett szélcsatorna tesztek.

Jogos elvárás, hogy tetőink évtizedeken át tartó védelmet nyújtsanak a szél és az időjárás viszontagságai ellen. Ráadásul az utóbbi években előforduló szélsőséges időjárási körülmények miatt különösen fontos, hogy a kiválasztott tetőcserép bírja az extrém szélterhet vagy a heves jégesőt is. A BMI Bramac tetők a legnagyobb vihart és szelet is bírják, hiszen szélcsatornában és számos egyéb vizsgáló berendezéssel tesztelik őket Heusenstammban, Németországban.

A BMI Group az iparágban egyedülálló módon, kifejezetten erre a célra létrehozott szélcsatornában teszteli tetőfedőanyagait. A szélcsatornák képesek a legkülönbözőbb szél-, és esőviszonyokat szimulálni, beleértve azokat a szélsőséges időjárási körülményeket, melyek jellemzően csak 50 évente fordulnak elő. Az egyes időjárási viszonyokat beállítva a hajlásszög folyamatos csökkentésével határozzák meg tapasztalt tetőfedő szakembereink azt a küszöbértéket, ameddig a különböző termékek biztonságosan felhasználhatók.

Például a BMI Bramac hullámos profilú tetőcserepek 22 foktól, sík cserepek 30 foktól, a BMI Bramac 7° tetőrendszer esetén pedig a megfelelő alátéthéjazati rendszerével együtt már 7 fok tetőhajlásszögtől bizonyítottan beázásbiztosak szemben olyan versenytársak termékeivel, akik tényszerű alátámasztás nélkül hagyatkoznak tapasztalati értékekre vagy a BMI Bramac által leírtakra.

A BMI Bramac-nál csak azután kerülhetnek piacra az új tetőfedő-anyagok, ha a szélcsatorna, a törési és a hosszútávú öregedési teszteken már egyaránt megfeleltek.

A fém- és műanyag tartozékok (mint például a Durovent elemek) valamint kúpalátétek is a tetőcserepekhez hasonló vizsgálatokon esnek át forgalomba hozatal előtt.

Nem véletlenül vállalunk tetőcserepeinknél 30 év Új-érték, garanciát, tartozékainknál pedig 10 év termékfelelősséget.

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!