oldal nyomtatása

Rendszergarancia

Az elmúlt évtizedekben a tetőkkel szemben elvárt követelmények megnövekedtek és sokasodtak. Gondoljunk csak a megnövekedett energiaárakra, az összetettebbé vált tetőformákra, biztonságra, komfortra vonatkozó igényszintünkre! Ezeknek az elvárásoknak csak egy jól átgondolt, komplex tetőrendszerrel lehet megfelelni. Csak tetőcserépből ma már nem lesz háztető. A hőszigetelő anyagok, valamint a vízzáróságot és viharállóságot fokozó rendszerelemek, továbbá energiát termelő berendezések egyre elengedhetetlenebb részei egy korszerű tetőnek.

Hiszen nemcsak minden BMI Bramac tetőcserép, hanem tetőtartozék – legyen az fém vagy műanyag, hőszigetelés vagy napelem – a legszigorúbb termékvizsgálatok után kerülnek forgalomba. Ezeket a teszteket a világ legnagyobb, tetőfedőanyagokat vizsgáló laborjaiban végzik, és a világ több pontján időjárás-állomásokon extrém körülményeknek vetnek alá minden BMI Bramac terméket. Így válik a tető szakszerű kivitelezés mellett egy komplett, kifogástalan tetőrendszerré, mely megkoronázza és garantáltan megvédi otthonát.

Négy olyan tartozék csomagajánlatot alakítottunk ki, melyek nemcsak árkategóriájukban, de felszereltségi szintjükben is különböznek, tartalmukban pedig lekövetik aktuális portfóliónkat, innovációinkat. Célunk, hogy megújult ajánlataink még jobban illeszkedjenek a tetőfelújítók és építkezők elképzeléseihez, és továbbra is erősítsük a rendszerben történő gondolkodás fontosságát.

STAR CSOMAG – A RAGYOGÓ MINDENNAPOKHOZ

Star csomagunknak köszönhetően házunkat hosszú évek elteltével is éppolyan szépnek láthatjuk majd, mint a beköltözés napján. A tetőn egyesül a legújabb Star tetőcserepeink által nyújtott ragyogás és ellenállóság, a legmagasabb minőséget képviselő rendszerelemeink okozta megbízhatósággal.

 

 

PRÉMIUM CSOMAG – AZ IDŐTLEN KÉNYELEMÉRT

Prémium csomagunk ideális választás, ha az extrém viharállóság kiemelt helyen szerepel a tetőnkkel szemben támasztott követelmények között. A csomagba tartozó rendszerelemeket és tetőcserepeket úgy válogattuk össze, hogy szélsőséges időjárási körülményeknek is ellenálljanak.

STANDARD CSOMAG – A BIZTOS ALAPOKÉRT

A jól bevált klasszikusok és gazdaságos megoldásokat kereső építkezők mindent megtalálnak ebben a csomagban, amely a garantált tetőbiztonsághoz szükséges. Szilárd alapokra építve, de a tetővel szemben támasztott követelményeknek megfelelően a kiegészítők sora bővíthető.

PRÉMIUM 7° – A KÜLÖNLEGESSÉGEK KEDVELŐINEK

7 fokos prémium csomagunk a modern, már-már lapostetőre jellemző megjelenésű otthonokhoz kínál megoldást. Akik ezt választják, azoknak nem kell lemondaniuk a környezetbe illő tetőcserepekről, illetve a cseréptető nyújtotta tervezési szabadságról és komfortról.

 

 

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!