oldal nyomtatása
Bramac Tetőtervező

 

 

BMI Bramac tetőfelújítás

Tudjuk jól, hogy egy tető felújítása jelentős befektetést és megannyi fáradtságot jelent. Ezért vásárlóink számára a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű tanácsadást és támogatást adunk. Így házad nem csak biztonságosabb, esztétikusabb, értékesebb vagy épp takarékosabb lehet, de egyben a gondtalanság otthonává is válik.

Már határozott elképzeléseid vannak és személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot kérnél? Kattints ide és Tanácsadóink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

Még csak a tervezgetés fázisában tartasz? Olvass tovább, és tudd meg, milyen termékeket és szolgáltatásokat kínál számodra a BMI Bramac.

Tervezés és tájékozódás

A legfontosabb, hogy megfogalmazd az elvárásaidat új tetőddel szemben. A hosszú távú biztonságot a BMI Bramac széles körű garanciája szavatolja, egy tető azonban nem csak védelmet nyújt, hanem termelhet energiát, vagy új lakóterekkel is bővítheti otthonod.

A funkció mellett természetesen fontos a külcsín is. Olvasd el tippjeinket a tökéletes tetőszín kiválasztásához, vagy ismerd meg Star termékcsaládunkat, mellyel sima és fényesen csillogó fedés alakíthat ki időtálló, beton tetőcserepekkel.

Teljes termékkínálatunkat katalógusunkban tekintheted át.

A tervezés kapcsán mindig megbízható forrásból tájékozódj. Lapozd fel tetőfedő kisszótárunkat, ha bizonytalan vagy egy-egy kifejezés kapcsán, töltsd ki 6 lépéses kvízünket, hogy megtudd, a tetőcserepek mellett milyen rendszerelemekre lesz még szükséged. Érdemes elolvasni a már elkészült tetőfelújítások sikertörténeteit, de adunk tippeket arra is, hogyan készülj arra az időszakra, amikor átmenetileg nem lesz tető a fejed felett.

Rendszermestereinkkel videósorozatban is feldolgoztuk az építkezőket, felújítókat leggyakrabban foglalkoztató kérdéseket.

Rendelés és kivitelezés

Ha a tervek összeálltak, a BMI Bramac munkatársai örömmel segítenek az anyagszükséglet számításban is, az anyagkiírás alapján pedig személyre szabott ajánlatot készítenek számodra – fordulj Tanácsadóinkhoz bizalommal!

Ha kivitelezőt keresel a felújításhoz, ajánljuk figyelmedbe a BMI Bramac országos Rendszermester hálózatát: ide csak olyan minősített tetőfedők csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy rendszeresen részt vesznek márkánk képzéseink, így tudásuk mindig naprakész lesz, referenciáik alapján pedig bátran ajánlhatók.

Ha palafedésű házad tetejét újítanád fel, a veszélyes hulladék elszállítása és kezelése okozhat nehézséget. A BMI Bramac ezt is biztosítja számodra: Pala-Programunkról itt olvashatsz bővebben.

Galéria

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!