oldal nyomtatása

Napenergia tetősíkba süllyesztve

Folyamatosan növekvő energia igényünk jelentősen megterheli bolygónk ökoszisztémáját. Napjaink globális problémái miatt egyre gyakrabban hallunk a megújuló energiaforrásokról.

Ezért a napenergia felhasználás egyre szükségesebb, főleg kivételes előnyei miatt.

A környezetvédelem nem csak rólunk szól, hanem gyermekeink, unokáink jövője a tét. A napelem egy igazi jövőbe mutató megoldás!

A legtöbb napenergiát hasznosító rendszer rontja a ház homlokzati képét, ráadásul úgy látja el a funkcióját, hogy közben a tető egysége is megbomlik, esetleg funkcionálisan is sérül.

A Bramac saját fejlesztésű tetősíkba illeszthető napelemei esztétikailag, energetikailag és funkcionálisan is egy egységet alkotnak a házzal és a tetővel. 

Magyarországon egy év alatt a Földet érő napsugárzásból eredő energia 1200 kWh/m2. Helyenként ez az érték meghaladja a 1300 kWh/m2-t.

Hazánkban éves szinten a napos órák száma olyan magas, hogy a szolár berendezések biztonságosan és hatékonyan üzemeltethetők. Azok a készülékek, amelyek a napenergiát képesek számunkra hatékony módon hasznosítani, a napkollektorok és napelemek.

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!