oldal nyomtatása

Star bevonat

A tetőcserepek sztárjai

Megérkeztek a BMI Bramac innovatív, Star-bevonattal ellátott cserepei, melyek a tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselik. Egy termékben egyesítettük a betoncserép kedvező tulajdonságait az igazán fényes, sima felület kimagasló esztétikumával.

Egyedülálló felület

A Star tetőcserepek szendvicstechnológiával készülnek. A nagyobb szemcsés, anyagában színezett betoncseréptestre először egy finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, majd a felületi festékréteg. Mindez együtt egy különlegesen sima és fényes felületet eredményez, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít.

A tetőcserepek esztétikai szempontból kritikus pontja az orr-rész, amin könnyedén megtapadhatnak a különböző̋ szennyeződések, rontva ezzel a tető megjelenését.

Ezért a Tegalit Star-tetőcserepek ​orr-részét ​is ugyanolyan felületkezeléssel látjuk el, mint a tetőcserép felületét, így biztosítjuk a tetőcserép minden pontjának kiváló​ védelmi képességét és tartósságát, illetve színstabilitását szélsőséges időjárási körülmények között is. 

Kimagasló hőoptimalizálás

A Star tetőcserepek télen ellenállnak a fagy károsító hatásainak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel. Ugyanis a ThermoProtector technológia segítségével visszaverik az infravörös sugárzás egy részét, korlátozva ezáltal a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedését.

Széles színválaszték

A Star tetőcserepek 2 típusban is elérhetőek:

A Római Star tető​cserepek 4 színben: téglavörös, rubinvörös, sötétbarna, antracit árnyalatban.

A​ Tegalit Star​ tetőcserepek pedig 5 változatban: terrakotta, vörösbarna, platina, ezüst metál, ébenfekete kaphatók.

 

 

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!