oldal nyomtatása

Star technológia - A tetőcserepek új csillagai

A BMI Group részeként örömmel mutatjuk be csúcskategóriás tetőcserepeinket. A BMI Bramac innovatív, Star-felülettel ellátott tetőcserepei az iparág legújabb technológiáját képviselik: egy termékben egyesítettük a betoncserepek kedvező tulajdonságait és tartósságát a kerámiára jellemző fényes, sima felülettel.

Ellenálló és gyönyörű

A titok a speciális szendvicstechnológia, mely három rétegből áll. A cseréptest durva- és finomszerkezetű rétege adja a cserép tartósságát, a különleges Star-felület pedig a felület simaságát és fényességét.Mindez együtt egy különlegesen sima és fényes felületet eredményez, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít.

A Star-technológia nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőcserépnek, de a különleges felületkezelés hosszú távon is ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A Tegalit Star tetőcserepek az esztétikai szempontból kritikus orr-részen is megkapják a speciális külső réteget.

Kimagasló hőoptimalizálás

A Star tetőcserepek télen ellenállnak a fagy károsító hatásainak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel. Ugyanis a ThermoProtector technológia segítségével visszaverik az infravörös sugárzás egy részét, korlátozva ezáltal a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedését.

Széles színválaszték

A Star tetőcserepek 3 típusban és 7 színben elérhetőek:

Római Star színválaszték


téglavörös
téglavörös
rubinvörös
rubinvörös
sötétbarna
sötétbarna
antracit
antracit

Tegalit Star színválaszték


platina
ezüst metál

Platinum Star színválaszték


ezüst metál
barna metál

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!