oldal nyomtatása

Wakaflex kémény- és falszegély

Többcélúan felhasználható, festhető tartozékelem a tetőfedés, illetve a kémények és falak vagy más felmenő épületszerkezetek, pl. álló tetőablakok csatlakozásának vízzáró kialakításához. Sík és hullámos tetőfedő anyagok esetén egyaránt felhasználható.
A tekercsben forgalmazott Wakaflex kémény- és falszegély könnyen megmunkálható, pl. ollóval vágható, kézzel formázható. Az alumínium rácsbetétnek, valamint a hátoldalán lévő öntapadó ragasztócsíkoknak köszönhetően - melyet a beépítés során eltávolítandó fóliacsík véd - a felhelyezéskor kialakított forma tartósan megmarad. Az anyag különleges önhegesztő tulajdonsága révén egyszerűen toldható, szélesíthető, így - a fémlemez szerkezeteknél sokszor körülményes forrasztással szemben –a tetőfedés egyszerűbb, gyorsabb.

A Wakaflex kémény- és falszegély lehetővé teszi a tetőfedés folyamatos készítését fémlemez munkák nélkül. Különösen a hornyolt, hullámos cserepeknél - a fémlemez szerkezetektől - hézagmentes zárást, a fedés színéhez illeszkedő megjelenést érhetünk el vele.

Ha a tökéletes tetőfedés a cél, alkalmazza együttesen a Wakaflex kémény- és falszegélyt, a szegélylemezt és a tartósan rugalmas tömítőanyagot, hogy szélsőséges körülmények között is meggátolja eső, hó vagy porhó bejutását a héjazat alá!

 

 

Műszaki adatok

Anyag alumínium ráccsal erősített, UV-stabilizált, színtartó, szintetikus kaucsuk (PIB)
Színválaszték vörös, barna, antracit
Felhasználása valamennyi cseréptípushoz
Méret 28 cm széles, 5 fm hosszú tekercs ill. 37 cm széles, 5 fm hosszú tekercs
Tömeg 4,25 kg / 28 cm széles tekercs, illetve 7,3 kg / 37 cm széles tekercs
Hőállóság -40°C-tól + 100°C-ig

Bramac Központ

Bramac Kft.

Házgyári u. 1.

8200 Veszprém

Magyarország

Telefon: 88/590-891

Fax: 88/590-893

E-Mail: infohu(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.hu

A veszprémi szállítási iroda nyitvatartási ideje: hétfő-péntek 8.00 - 16.00

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése van? Keresse tanácsadóinkat, tetõfedõinket, kereskedõ partnereinket, vagy kérjen ingyenes ajánlatot!